илюстрация Pixabay38-годишната Зоя Руменова от квартал Гиздова махала“ в Дупница роди

...
илюстрация Pixabay38-годишната Зоя Руменова от квартал Гиздова махала“ в Дупница роди
Коментари Харесай

Жена на 38 години от Дупница роди 15-ото си дете

илюстрация Pixabay

38-годишната Зоя Руменова от квартал „ Гиздова махала “ в Дупница роди 15-ото си дете Тя постъпила в болница в петък и единствено час по-късно на бял свят се появило момеченце с тегло 3.200 кг., заяви " Монитор ".

„ Няма човек от АГ, който да не познава Зоя, можете да си визиите, че ни посещава през година – две “, разясняват от родилното поделение на общинската болница в Дупница.

Медиците пресмятат, че 38-годишната жена е прекарала близо 12 години от живота си в бременност, като Зоя към този момент е и баба на внуче.

„ Доколкото знаем дамата отглежда при себе си 7 деца, останалите ги е изоставила, тъй като няма средства да се грижи “, изясняват още от акушер – гинеколозите.

По техни думи все по-рядко са ражданията под 18-годишна възраст измежду ромките, каквато беше наклонността през последните години. Зоя обаче сигурно държи върха в цялата област с най-вече раждания. Все още тя не е решила дали ще отгледа 15-ото си дете или ще го даде за осиновяване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР